Betrokken (geweest) bij

Connie Maathuis.

Ondernemend, betrokken, innovatief, vakvrouw, een netwerker pur sang, een ‘mensen-mens’. Maar ook iemand die staat voor haar zaak of de mensen om haar heen. Een nieuwsgierig aagje dat zich op allerlei niveaus begeeft, die nieuwsgierigheid volop benut en een mening niet onder stoelen of banken steekt. Veel woorden komen langs om haar te beschrijven, ingegeven door een bijna tomeloze energie die zij voor veel uiteenlopende zaken inzet.

Volkomen logisch dus dat Connie bij diverse organisaties betrokken is of is geweest in de afgelopen 20 jaren. Vanaf het eerste moment dat ze met de ‘deurwaarderswereld’ in aanraking kwam is haar liefde voor incasseren en alles wat daar mee samenhangt, groot geweest. Als een vuur dat is gaan branden, hard branden. En dat vuur lijkt ook nog lang niet gedoofd, hoewel het intussen voor meer onderwerpen door haar wordt ingezet.

Het leidde ertoe dat Maathuis een breed netwerk opbouwde en projecten deed, waar in onderstaand overzicht een aantal organisaties specifiek worden genoemd.

Ze verliet NDA Incasso in 2015, het bedrijf waar ze 11 jaar aan bouwde en nam de tijd om te bezien waar ze zich verder voor in wilde gaan zetten. In de tussentijd nam ze opdrachten aan als adviseur van directies, begeleidde startende ondernemers en nam zitting in een nieuw commissariaat.
Per 1 januari 2017 treedt Connie aan als directeur van de Nederlandse vereniging voor gecertificeerde incasso-ondernemingen (NVI). Wilt u contact met haar? Dat kan via deze link.