Onderneemt

Fotografie Patrick SiemonsConnie Maathuis is vanaf begin jaren negentig actief in de wereld van de gerechtsdeurwaarders, incasso en credit management. Voordat ze ondernemer werd was ze als directielid jarenlang verbonden aan Deurwaarderskantoor Smit-Ommen, een spraakmakende organisatie in die tijd. Daarnaast zette Connie de nodige bestuurlijke stappen en was ze in uiteenlopende (bestuurs)functies verbonden aan diverse organisaties, was ze docent en trainer en sprak ze op diverse podia. Vaak op het gebied van invordering, credit management in de breedste zin van het woord, maar regelmatig ook over vrouwelijk ondernemerschap.

Connie is een doener met visie en heeft een sterke hang naar en voorkeur voor innovatieve oplossingen, in welke branche dan ook. Zo investeerde ze in een aantal startups, oriënteert ze zich op nieuwe (bedrijfs)initiatieven, helpt ze ondernemers met hun vraagstukken als adviseur of op interimbasis en acteert ze in menige raad van advies, raad van toezicht of commissariaat.

SVE-Entre-prix-december-2014-CM6

Erkenning

Niet voor niets leverde dat haar dat enkele jaren geleden al een nominatie op in de The Next Women Top 100, een netwerk van invloedrijke zakenvrouwen. Eind 2014 werd Connie geëerd met de Lustrumprijs van de SVE, de Entre Prix. Een prijs die haar werd toegekend vanwege de bezieling waarmee zij haar bedrijf heeft opgebouwd en geleid. Eind 2015 herkende Amersfoort Connie in haar kwaliteiten en werd zij genomineerd voor een ondernemersprijs aldaar. 

Precies weten wat deze ondernemende vrouw deed en doet? Bekijk dan haar Linkedinprofiel.

SMA Sales Event NoordZ – november 2016

ondernemingen opzetten – investeren in start ups – interim-management – incasso – (strategisch) advies – credit management – dagvoorzitterschap

Contact

Email: hallo@conniemaathuis.nl
Adres: Displayweg 2
3821 BT Amersfoort
M: 06-51188998

Laatste blogberichten