Betrokken (geweest) bij

Connie Maathuis.

Ondernemend, betrokken, innovatief, vakvrouw, een netwerker pur sang, een ‘mensen-mens’. Maar ook iemand die staat voor haar zaak of de mensen om haar heen. Een nieuwsgierig aagje die zich op alle niveaus begeeft, haar nieuwsgierigheid volop benut en een mening niet onder stoelen of banken steekt. Veel woorden komen langs om Connie te beschrijven, ingegeven door een bijna tomeloze energie die zij voor veel uiteenlopende zaken inzet.

Volkomen logisch dus dat Connie bij diverse organisaties betrokken is of is geweest in de afgelopen 25 jaren. De liefde voor het incassovak ontstond vanaf het eerste moment waarop ze ermee in aanraking kwam. Het leidde ertoe dat Maathuis een breed netwerk opbouwde en uiteenlopende projecten deed.

Connie verkocht ‘haar’ NDA Incasso in 2012, dat heden ten dage nog altijd een toonaangevende incassodienstverlener in het speelveld is. Daarna nam ze de tijd om zich verder te bekwamen, zoals bijvoorbeeld in de wereld van het toezichthouden en is ze lange tijd niet meer actief geweest in de incassobranche. Toch keerde Connie na jaren deels terug in de wereld van incasso en schulden en acteert zij sedert 2017 als directeur van de NVI Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen. Tegenwoordig neemt Connie als (interim)directeur, bestuurder en toezichthouder uiteenlopende opdrachten aan als zelfstandig ondernemer. Wilt u contact met haar? Dat kan via deze link.