Onderneemt

Connie Maathuis was vanaf begin jaren negentig actief in de wereld van de gerechtsdeurwaarders, incasso en credit management. Voordat ze ondernemer werd was ze als directielid jarenlang verbonden aan Deurwaarderskantoor Smit-Ommen, een spraakmakende organisatie in die tijd. Daarnaast was Connie bestuurder in diverse organisaties, was ze docent en trainer en sprak ze op diverse podia. Vaak op het gebied van invordering, credit management in de breedste zin van het woord, maar regelmatig ook over vrouwelijk ondernemerschap. Ook als dagvoorzitter was Connie regelmatig op podia te vinden.

Na de verkoop van haar bedrijf in 2013 verliet Connie een tijdlang het toneel van de invorderingswereld om er vanaf 2017 deels in terug te keren als directeur van de NVI (Nederlandse vereniging van gecertificeerde incasso-ondernemingen).

Ook investeerde ze in een aantal startups en hielp ze ondernemers met hun vraagstukken als adviseur of op interimbasis en acteerde ze in menige raad van advies, raad van toezicht of commissariaat als toezichthouder.

In 2018 kwam Connie tijdens een studiereis in Finland een innovatief onderwijsconcept voor jonge mensen op het spoor en richtte ze in 2019 KidsMoneyFun op samen met haar vroegere zakenpartner Janet Moltmaker. Binnen KMF halen zij het Finse initiatief naar Nederland.

SVE-Entre-prix-december-2014-CM6

Erkenning

Niet voor niets leidde dat enkele jaren geleden tot opname in The Next Women Top 100, een netwerk van invloedrijke zakenvrouwen. Ook werd Connie geëerd met de Lustrumprijs van een netwerk voor vrouwelijke ondernemers, de Entre Prix. Ook Amersfoort herkende de kwaliteiten van Connie en nomineerde haar voor een ondernemersprijs. 

Precies weten wat deze ondernemende vrouw deed en doet? Kom dan in contact met haar via haar Linkedinprofiel.