Onderneemt

Fotografie Patrick SiemonsConnie Maathuis is vanaf begin jaren negentig actief in de wereld van de gerechtsdeurwaarders, incasso en credit management. Voordat ze ondernemer werd was ze als directielid jarenlang verbonden aan Deurwaarderskantoor Smit-Ommen, een spraakmakende organisatie in die tijd. Daarnaast was en is  Connie bestuurder in diverse organisaties, was ze docent en trainer en sprak ze op diverse podia. Vaak op het gebied van invordering, credit management in de breedste zin van het woord, maar regelmatig ook over vrouwelijk ondernemerschap. Ook als dagvoorzitter is Connie regelmatig op podia te vinden. 

Connie is een doener met visie en heeft een sterke hang naar en voorkeur voor innovatieve oplossingen, in welke branche dan ook. Zo investeerde ze in een aantal startups, oriënteert ze zich op nieuwe (bedrijfs)initiatieven, helpt ze ondernemers met hun vraagstukken als adviseur of op interimbasis en acteert ze in menige raad van advies, raad van toezicht of commissariaat als toezichthouder.

SVE-Entre-prix-december-2014-CM6

Erkenning

Niet voor niets leidde dat enkele jaren geleden tot opname in de The Next Women Top 100, een netwerk van invloedrijke zakenvrouwen. Ook werd Connie geëerd met de Lustrumprijs van de SVE – de Entre Prix. Een prijs die ze ontving vanwege de bezieling waarmee zij haar bedrijf heeft opgebouwd en geleid en de resultaten die ze daarmee behaalde. Ook Amersfoort herkende de kwaliteiten van Connie ze werd genomineerd voor een ondernemersprijs aldaar. 

Precies weten wat deze ondernemende vrouw deed en doet? Kom dan in contact met haar via haar Linkedinprofiel.