Onderneemt

Connie Maathuis was vanaf begin jaren negentig actief in de wereld van gerechtsdeurwaarders, incasso en credit management. Voordat ze ondernemer werd was ze als directielid jarenlang verbonden aan Deurwaarderskantoor Smit-Ommen, een spraakmakende organisatie in die tijd. Daarnaast was Connie bestuurder in diverse organisaties, was ze docent en trainer en sprak ze op diverse podia. Vaak op het gebied van invordering, credit management in de breedste zin van het woord, maar ook over vrouwelijk ondernemerschap, al dan niet als dagvoorzitter.

Na de verkoop van haar bedrijf verliet Connie een tijdlang het toneel van de incassobranche, investeerde ze in een aantal startups en hielp ze ondernemers met hun vraagstukken als adviseur of op interimbasis en acteerde ze in menige raad van advies, raad van toezicht of commissariaat als toezichthouder.

SVE-Entre-prix-december-2014-CM6

Erkenning

Niet voor niets leidde het ertoe dat Connie werd opgenomen in The Next Women Top 100, een netwerk van invloedrijke zakenvrouwen. Ook werd Connie geëerd met de Lustrumprijs van een netwerk voor vrouwelijke ondernemers, de Entre Prix. Ook Amersfoort herkende de kwaliteiten van Connie en nomineerde haar voor een ondernemersprijs met de Gouden Parel. Precies weten wat deze ondernemende vrouw deed en doet? Kom dan in contact met haar via haar Linkedinprofiel.