Betrokken (geweest) bij

Connie Maathuis.

Ondernemend, betrokken, innovatief, vakvrouw, een netwerker pur sang, een ‘mensen-mens’. Maar ook iemand die staat voor haar zaak of de mensen om haar heen. Een nieuwsgierig aagje die zich op allerlei niveaus begeeft, haar nieuwsgierigheid volop benut en een mening niet onder stoelen of banken steekt. Veel woorden komen langs om Connie te beschrijven, ingegeven door een bijna tomeloze energie die zij voor veel uiteenlopende zaken inzet.

Volkomen logisch dus dat Connie bij diverse organisaties betrokken is of is geweest in de afgelopen 25 jaren. Vanaf het eerste moment dat ze ermee in aanraking kwam was haar liefde voor incasseren en alles wat daar mee samenhangt groot. Het leidde ertoe dat Maathuis een breed netwerk opbouwde en projecten deed, waar in onderstaand overzicht een aantal organisaties specifiek worden genoemd.

Connie verliet NDA Incasso in 2014, het bedrijf waar ze 11 jaar aan bouwde en waarna ze de tijd nam om te bezien waar ze zich verder voor in wilde gaan zetten. In de tussentijd nam ze opdrachten aan als adviseur van directies, begeleidde (startende) ondernemers en bekwaamde zich in toezichthoudende rollen. Vanaf 1 januari 2017 bekleedt Connie enkele dagen per week de functie van directeur van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) waarmee ze deels weer terugkeerde in de wereld van incasso en schulden. Meer lezen over haar kan hier. Wilt u contact met haar? Dat kan via deze link.